Actueel

Landelijke dag ALS

De VNRT verleent elk jaar medewerking aan de door de ALS vereniging georganiseerde landelijke dag. Tijdens deze dag worden ALS-patiënten en hun mantelzorgers uitgenodigd voor een verwendag. Deze dag vindt elk jaar plaats op een andere locatie. Dit jaar was Diergaarde Blijdorp in Rotterdam de gastheer. Het was prachtig weer en op het ingerichte beautyplein konden de bezoekers van deze dag verwend worden door reflexzonetherapeuten. Zij konden naar de schoonheidsspecialist, de pedicure, de kapper, de nagelstyliste, en daarna mooi en lekker ontspannen met het gezin op de foto. Een mooie herinnering voor deze mensen.
Dit jaar hebben wij met 6 therapeuten ontspannende voet- en handmassages gegeven aan vele ALS-patiënten en ook aan hun verzorgers. Dit is elk jaar opnieuw een dankbare taak. Wij zijn blij dat wij op deze manier iets kunnen bijdragen aan de ontspanning voor deze zieke mensen.

Week van de Reflexzonetherapie (WvdR)
De WvdR is dit jaar van 20 t/m 27 september. Dit jaar is gekozen voor het thema:  Dementie.

Algemene Ledenvergadering
De vereniging houdt tweemaal per jaar een algemene ledenvergadering voor de leden. Een in het voorjaar, waarin onder andere de jaarrekening van het afgelopen jaar wordt besproken en een vergadering in het najaar, waarin de begroting voor het komende jaar wordt vastgesteld.
De voorjaarsvergadering is op 3 april 2020 in Houten. Deze is toegankelijk voor leden, studentleden en donateurs van de vereniging.

Beëdiging
Een of tweemaal per jaar vindt de beëdiging plaats van de nieuwe leden die de opleiding hebben afgerond bij een door de vereniging geaccrediteerd opleidingsinstituut. De komende beëdiging vindt plaats op 7 maart 2020.

Klanttevredenheidsonderzoek
Een keer in de drie jaar wordt een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. De vereniging is een lerende vereniging en ook de therapeuten zijn van mening dat het belangrijk is om altijd te kijken waar en hoe de dienstverlening verbeterd kan worden. De resultaten uit het onderzoek van 2017 stemden tot tevredenheid. In 2020 wordt het onderzoek opnieuw uitgevoerd.