terug naar overzicht

We zijn weer terug.

02 september 2021

Welkom terug!

De zomer loopt weer ten einde en voor velen is de zomervakantie weer voorbij. Wij hopen dat iedereen een fijne en goede zomer heeft gehad en weer uitgerust het najaar in kan gaan. Het bestuur is eveneens terug van vakantie en op 8 september staat weer de eerste bestuursvergadering op de agenda na de zomervakantie.

Bij de VNRT staat alweer het een en ander op de planning. En door de versoepelingen zullen de ontmoetmomenten er weer als vanouds uit gaan zien.
Zo is in september de beëdiging van de nieuwe leden, er is een plenaire vergadering voor de vrijwilligers en eind september en oktober de vanuit de RBCZ georganiseerde “Therapeutendag” met als thema Gezonde Kwaliteit. Ook hebben de districten weer leuke bijscholingen staan.

Therapeuten zullen hun praktijk ook weer openen. Om een therapeut in uw buurt op te zoeken kan dat eenvoudig op deze site bij “zoeken therapeut”. De afgelopen jaren is wel gebleken dat gezondheid een groot goed is en reflexzonetherapie kan helpen klachten te verminderen maar ook preventief om klachten te voorkomen door ontspanning te bieden en zorgen voor balans.

We gaan voor een inspirerende en gezonde toekomst.

 

 

 
terug naar overzicht