terug naar overzicht

Week van de Reflexologie

21 september 2021

Van 20 tot en met 26 september is de internationale week van de Reflexologie.

Een week lang extra aandacht voor ons prachtige vak. Deze week staat in het teken van Integrative Medicine. Dit is een visie op zorg en gezondheid. Deze week staat er de komende dagen op facebook en instagram, te vinden onder de naam “refelxologie, iets voor jou?”, verschillende uitgangspunten van Integrative Medicine.

Binnen de Integrative Medicine wordt de wisselwerking tussen lichaam en geest erkend. Tijdens de refexzonebehandelingen zal er altijd altijd aandacht zijn voor alle aspecten die jouw leven op dit moment beïnvloeden. Een samenwerking met de reguliere zorg zou veel goeds op kunnen leveren in de gezondheidszorg. Daarom  interviewde de Commissie Onderzoek & Ontwikkeling reflexzonetherapeuten die nauwe professionele banden hebben met de reguliere zorg. Wat zijn hun ervaringen, hoe gaat de samenwerking, hoe worden ze gezien; deze en andere vragen passeerden de revue. Ter inspiratie werd hen aan het einde gevraagd naar tips voor therapeuten die ook willen samenwerken.

Zie: Verzachtend behandelen en Hoe holistischer hoe beter

Onder de pagina “artikelen” zijn nog meer interessante artikelen te vinden.

Zit je zelf niet lekker in je vel en zou je meer willen weten over reflexzonetherapie? Kijk dan eens samen met jouw reflexzonetherapeut hoe dit jouw leven beïnvloed en ervaar eens wat de liefdevolle aanraking doet met jou als persoon. Je kan een therapeut vinden op de therapeutenzoeker op de homepage van deze site.

 
terug naar overzicht